Töllerdan retseptide vahet iga päev ja hiljuti eksisin ka välismaa portaalidesse. Kui nägin seda seenesalati retsepti, siis tegin kohe eraldi märkme, et tuleb ette võtta.
Teadsin, et ma ei oska teha sama ilusat ja lisaks pettusin kohalikus kaubavalikus, kus ei leidu sparglit, naerist ja muud põnevat. Eks ma siis leiutasin midagi ise.
Läheb vaja
ca veerand väiksest kaalikast
ca 200 g seeni (valisin šampinjonid)
suvikõrvitsat
veidike rohelist sibulat
küüslaugu küüs
till
punase veini äädikas
oliiviõli
maitseained
Tee nii
Prae seened pannil pruuniks, lisa õhukesed kaalikaviilud (mina viilutasin juustunoa taolise lõikuriga) ja kuumuta läbi.
Tükelda kaussi roheline sibul, riivi jämeda riiviga suvikõrvits, riivi küüslauk. Kalla seene-kaalikasegu peale. Lõika sisse till, kalla paar spl punase veini äädikat ja oliiviõli, lisa maitseained.
Maitseelamus saab olla vähe teistsugusem kui olete ehk harjunud. Mina paraku liialdasin sibula ja küüslauguga ja kõrvetasin oma suu ära. Seega soovitan end pisut tagasi hoida. Muidu oli päris hea kerge kõhutäide!
Teadsin, et ma ei oska teha sama ilusat ja lisaks pettusin kohalikus kaubavalikus, kus ei leidu sparglit, naerist ja muud põnevat. Eks ma siis leiutasin midagi ise.
Läheb vaja
ca veerand väiksest kaalikast
ca 200 g seeni (valisin šampinjonid)
suvikõrvitsat
veidike rohelist sibulat
küüslaugu küüs
till
punase veini äädikas
oliiviõli
maitseained
Tee nii
Prae seened pannil pruuniks, lisa õhukesed kaalikaviilud (mina viilutasin juustunoa taolise lõikuriga) ja kuumuta läbi.
Tükelda kaussi roheline sibul, riivi jämeda riiviga suvikõrvits, riivi küüslauk. Kalla seene-kaalikasegu peale. Lõika sisse till, kalla paar spl punase veini äädikat ja oliiviõli, lisa maitseained.
Maitseelamus saab olla vähe teistsugusem kui olete ehk harjunud. Mina paraku liialdasin sibula ja küüslauguga ja kõrvetasin oma suu ära. Seega soovitan end pisut tagasi hoida. Muidu oli päris hea kerge kõhutäide!
No comments:
Post a Comment