Thursday, August 8, 2013

Aleksandri poolmaratoni organiseerimine on täies hoos

Mul pole ammu olnud aega midagi pikemalt kirjutada, sest sündmuseid on kohutavalt palju ja kohutavalt suuri. Ühe väikse, kuid olulise teema telgitagustest pajatan praegu.

Järvamaal toimuva Aleksandri poolmaratoni organiseerimine on tõesti hoos, sest see toimub juba järgmisel pühapäeval ehk 18. augustil! Lähem tutvustus sellele on siin.

Soovime endiselt tõstatada depressiooniteemat ja mälestada kõiki, keda see haigus on endaga viinud ja olla mõtetes kõigi nendega, kes on depressioonile oma lähedase kaotanud.

Mul on meeletult hea meel, et tänavu on taas mitmed firmad andnud oma lahke abikäe ja aidanud ürituse positiivsusele rohkelt kaasa.

Ajakirjade Kirjastuselt on vahvad kingikotid kosmeetikaga. Salon24.eu toetab hinnaliste juuksehooldusvahenditega (sh meestele!). Ja A. Le Coq seisab ka tänavu selle eest, et meie joogipunktides janukustutus otsa ei saaks!



Võimalik, et midagi lisandub veel ja võitjatele on välja panna midagi eriti ägedat, aga see selgub veel jooksvalt.

Hetkeseisuga on kinkekott garanteeritud igaühele, kuid mine tea, kui paljud lõpuks kohale tulevad. Siiski oleme seadnud piirarvuks 100 inimest, et suudaksime tagada sujuva korralduse, igakülgse tähelepanu ja sooja vastuvõtu.

Üritus on ainulaadne, sest see on osalejatele TÄIESTI TASUTA! Me korraldame missioonitundest ja enda kaotatud lähedase nimel. Me soovime, et see üritus jätaks sooja tunde igale osalejale ja seda leeki kantaks endas edasi ka igapäevaelus ja kui tuleb kokkupuude teemaga "depressioon", siis on olemas mingi info ja punkt, millele toetudes edasi minna (jagame lõpetajatele ka infomaterjale depressiooni kohta).

Et see poleks vaid hüüdja hääl kõrbes, siis ma loodan, et saame seekord ikka poolsada pead kokku. Iga inimene on oluline! Tulge kohale!


6 comments:

  1. Tundub väga tore üritus ja hea meelega osaleks. Aga kui jooks on kell 13 päeval, siis miks peab kandma musta särki? Sel ajal on päike ju keset taevast ja musta särgiga võib end kergesti pildituks joosta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Must särk, et tõmmata tähelepanu, olla mingi läbiva joonega. Must just seetõttu, et seda peetakse masenduse ja depressiooni värviks.
      Mul musta värvi lühike topp ja ka jooksusärk - pole selle suve kuumimate ilmade jooksul end nendega pildituks jooksnud. See suvi ka erakordne, sest möödunud aastal oli poolmaratoni päeval tegelikult jahe ja vihmane ilm.
      Pildituks jookseb ikka inimene, mitte särk :)

      Delete
  2. Pamela, teed palju (jooksu)trenni, kas sinul ei ole olnud sääre luuümbrise põletikku? Googeldasin oma sümptomeid ja tõenäoliselt on mul see. Kui sinul on olnud, siis kuidas oled seda ravinud/lahti saanud? Ei tahaks praegu soojemate ilmadega küll jooksmist ära jätta, sügisel seda niikuinii enam eriti ei tee :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul õnneks pole olnud pea ühtegi spordivigastust ega ka periostiiti.
      Koormust tuleb siiski vähendada ja kaalu vähemalt ujumist ja rattasõitu, sest neid ei saa välitingimustes peatselt nagunii teha. Kui motti on, siis joosta saab aasta läbi.
      Kui võtad koormust vähemaks, paraneb probleem rutem kui siis, kui vägisi edasi sunnid. Kuula, mida keha räägib!

      Delete
  3. Tänan vastuse eest! Ei ole nüüd nädal aega jooksmas käinud ega ka muudmoodi sportinud (ujumine, jalgratas jne), kuid jalg ei parane. Võib-olla sellepärast, et on jalgade peal töö ning pean 11h päevas seisma/kõndima (vahel muidugi väiksed pausid), kuid selle vastu ei ole kahjuks midagi teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pidev seismine jalgadel tekitab kindlasti ülekoormushädasid. Aga ehk läheb paremaks :)

      Delete