Thursday, August 9, 2012

Ootan teid kõiki laupäeval

Aleksandri poolmaratonile!
Kell 13.15 registreerime kepikõndijad Türi linna paidepoolsel äärel, Pärnu-Rakvere maantee ääres oleval kergliiklusteel, 13.30 stardiks.

Kell 14.00 lähetame teele jooksjad.

Riietus? sportlik, seljas musta värvi T-särk või topp.

Registreeru FaceBookis: https://www.facebook.com/events/439073189448543/ või saada kiri: pamela.eesmaa (at) gmail.com

TÄNA on üleval ka küsimus, kas rahval oleks vaja transporti finišikohast starti! Andke märku!

ÜRITUS ON SEEKORD 50le inimesele - pooled kohad on juba kirjas.

Aleksandri poolmaratoni eesmärk on tõmmata tähelepanu depressioonile kui tõsisele ja laialt levivale haigusele. Arvatakse, et üle poolte enesetappudest on põhjustatud depressioonist. Eestis on enesetapu sooritanuid enam kui liiklusõnnetustes hukkunuid. Enesetapp on 15-29aastaste noorte suurim surmapõhjus Eestis. Ometi pole sellele teemale niivõrd tähelepanu pööratud kui liiklusohutusele, HIVle, HPVle või muudele haigustele.

Pea kõik Jüriöö jooksjad on poolmaratonil kohal.
 Ehk Aleksander isegi (paremalt teine).
START - Pärnu-Rakvere maanteel paidepoolsel Türi linna alguse otsal Väätsa ristist üle tee kergliiklusteel. Kaardil asub see siin ja seal on ka esimesed 12,45 kilomeetrit: http://www.endomondo.com/workouts/tvy09ytA2IM
FINIŠ - viimased 8,5 km asuvad kaardil siin:http://www.endomondo.com/workouts/p6mU-PNLfqw Finiš asub ca 1,5 km Pärnu-Rakvere maanteelt Vodja ristist paremale keerates.

Teele tulevad nii VIIDAD, kuid jälgi ka asfalti - aerosooliga saavad märgitud nooled, kuhu suunas minna.
Marsruut ületab maanteed NELJAL korral. Muul ajal liigu pidevalt otse, teeületustel on viidad ja nooled. Anna autodele teed! Ca kolm kilomeetrit kulgeb väljaspool kergliiklusteed ehk kohe maantee ääres - pea see vastu!

Esimene joogipunkt on A-punkt ca 9. kilomeetril, kus teid turgutavad Andrus ja Anni.
Teine joogipunkt on Ä-punkt ca 12. kilomeetril, kus turgutuvad ämmad Nadežda ja Irje.
Kolmas ja viimane joogipunkt on G-punkt ca 16,5. kilomeetril, kus jooke jagavad Gunnar ja Marko.
Joogipunktides pakume vaid vett, võimalusel spordijooki. Veidi pärast punkti asuvad prügikotid - võimalusel asetage tühi tops sinna. Arctic Sport Spordijook on turgutuseks 50le finišeerujale + muud väiksed üllatused.
Kui joogipunkte napib, siis hoidke ligi ka oma isiklikke veepudeleid.

Pamela Eesmaa saadab kõige viimast osalejat rattaga - maha ei jäta kedagi.

Võimalusel ootame finišis kõige viimase osaleja ära. Soovijad saavad seni pidada piknikku (jääme lootma heale ilmale - söök endal kaasa!).
Küsimuste korral 505 96 44 - Andrus juhendab.




Üritusel mälestame kõiki depressioonile alla vandunuid ja nende lähedasi. Loodame, et tänavu 1. juulil lahkunud üritusele nime andnud Aleksander teeb hea tehingu ka ilmataadiga ja on sealpool pilvi meile patrooniks.

No comments:

Post a Comment