Thursday, April 12, 2012

Personaaltrenn Marek Morozoviga

Kuna plaanin varsti lisada treeningutesse jõusaali, siis otsustasin vanu teadmiseid värskendada ja üleüldist vormi profil üle vaadata.



Kohtusin teisipäeval Viimsi spaa jõusaalis kulturisti ja treeneri Marek Morozoviga. Kuna ta treenis ammusel aal pikki aastaid mu venda, siis julgesin teda seekord ka ise usaldada.



Vestlesime mõned minutid ning põhiteemad, millele kohe vastuseid ei saanudki, olid ikka pulss ja magusaisu.



Pulss pidanuks möödunud aastal aprillist-septembrini igapäevaselt 5-10 kilomeetrit kiirkõndi tehes ammu hakkama alla tulema.


Magusaisu võib tulla sellest, et tarbin õhtul liiga palju süsivesikuid ega söö päevas 4-5 korralikku toidukorda. Mul on neid enam-vähem 3. Ja hommikuti muna ja peekonit, no ei suuda süüa.


Seejärel käisime läbi jõusaali ja erinevad lihasgrupid. Alustasime suurematest lihastest ja üks piirkond korraga. Et ei oleks läbisegi lihaseid ülevalt, siis alt, siis ülevalt, siis alt, et süda ei peaks pidevalt vaeva nägema kaugemale-lähemale-kaugemale vere pumpamisega.



Käed on mul, nagu alati, nõrgad. Kõhulihastega oli probleem, et pea pool-alaspidi kõhulihaseid tehes ei andnud need tunda, ega ka jalgu sirgest asendis rinnale tuues. Samas olen kõhulihaseid 10 aasta jooksul enam-vähem järjepidevalt kogu aeg vihtunud (eks ta, vastavalt mu kõhuihaste fotoõpetusele, vale oli) ning erinevalt teistest on nad rahuldavas seisus.



9kiloste hantlitega tegin väljaasteid ja need on sama ebameeldivad nagu alati. Nii nagu ka trepist kõnd, mil reielihased teevad rasket tööd, ja süda peab neisse keha suurimatesse lihastesse rohkem verd pumpama. Võtab läbi!


Treeningu lõpuks sain kavanäidise ja kohustuse kuu aega heas vaimus jätkata. Seejärel siis uus kava.


Morozov jättis endiselt hea mulje, rahulik ja positiivne inimene. Vähemalt mu lollide naljade peale suutis hoida stoilist meelt :o)


Selle asemel, et kasutada ilusat illustreerivat pilti hr Morozovist pidi siin olema pildigalerii treeningust, aga kuna ihufotograaf otsustas magama vajuda, siis vaadake seda ja tühjust:



No comments:

Post a Comment