Friday, June 14, 2013

Minu juubel

Sellest saab nüüd peatselt nädal, mil Ööjooksule sadas otsa juubeli tähistamine ja sellele omakorda juubel ise. Kõik sündmused on veel eredalt meeles ja jäänud mõrumagusad mälestused... kahjuks möödub aeg lihtsalt liiga kiiresti.

Programm oli siis tänavu selline. Kohtusime Paide Maksimarketi parklas, jagasime kohaletulnud gruppideks (ikka võhivõõrad ühte kampa).

Algas fotojaht!

Iga grupp sai kätte erineva vihje, kuhu minema peab. Näiteks: "See koht kannab Paide saksapärast nime, kuid ei ütle selle koha kohta mitte midagi. Ometi võite seal astuda ajas aastasadu ja isegi tuhandeid tagasi. Ärge end Paide ühe kõrgeima hoone avarustesse kaotage."

See vihje juhatas siis ajakeskusesse Wittenstein ehk Paide vallitorn. Selleks, et sealset fotoülesannet teha ja järgmist vihjet saada, tuli öelda salasõna. Salasõna sai aga esimese vihje juures olnud küsimuse peale. Näiteks: "Öelge selle artisti ees- ja perenimi, kes laulis: "Nüüd ma kõiki kutsun, nüüd ma kõiki kutsun tantsule." (Olerexis tuli muide teenindajale öelda valjuhäälselt ja selgelt 3x "kaheksateist kabanossi")"

Eks järgnevad pildid räägivad enda eest, mis siis fotoülesannetes täita tuli.

Ülipidulik pitsadinee, lik a sir.

Kahtlane mõrvapaik.

Aborigeenide laulupidu.

Ülipidulik pitsadinee.

Interpretatsioon Salvador Dali teosest "Mälu püsivus".

"Siis, kui mees koju jõudis..."

"Mälu püsivus"

Krooliõppe kuivtrenn

Jääkülma jäätise peatus enne kojutulekut.

Ühes jahipunktis sai siis tasuta pitsa, millega tuli ülesanne sooritada. Enne lõppu tegime üllatuspunkti, kus sai jäätist. Külmakast hoidis päris hästi külma!
Kodus vokkisime hiigelpannil vokirooga kanapallidega ja sõime kolme erinevat torti. Hindasime pilte ja valisime võitja.

Kaadreid oli teisigi, aga mõned kohe liiga lubamatud, et avalikustada :o) Minu lemmikkaader jäigi välja, aga teadke Elerin, Anti ja Kati, et teie "Kahtlane mõrvapaik" oli parim!

Järgmise aastani siis :) 

No comments:

Post a Comment