Sunday, September 16, 2012

Retsept: kuum kana-oasalat

See mõnus süsivesikutevaene ja valgurohke soe salat kõlbab imehästi toitvaks lõunasöögiks.

Koostis
300 g kanahakkliha
1 purk ube punases kastmes
paar porgandit
1 suvikõrvits

Tee nii!
Prae kanahakkliha ilma õlita. Lisa riivitud porgandid, oad ja riivitud suvikõrvits. Lisa maitseained ja hauta veidi.

Ja mõnus amps ongi valmis!

3 comments:

  1. Tundub väga maitsev. Pean kindlasti järele proovima! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Originaalretsepti järgi käib see koos maisikrõpsudega salatilehel ja on mõeldud nt filmiõhtu snäkiks, aga mulle tundus see päris korraliku lõuasöögina :o)

      Delete
  2. Tehtud! Suvikörvitsa asemel panin sibulat- ja oi, kui hea :)!

    ReplyDelete