Saturday, September 1, 2012

Augusti trennide statistika


Augusti koguliikumine oli 161 km, mis oli niivõrd kõrge vaid tänu tunduvalt suurenenud rattasõitude osakaalule. Jooksu oli 77 kilomeetrit, mis on üle kuude kõige väiksem kilometraaž.

Kuid kuu sisse jäi ca kahenädalane haigus, mil polnud võimalik trenni teha. Vastasel juhul olnuks jooksmist rekordiliselt. Rattasõitu oli 84 kilomeetrit.

Parim 10 km aeg oli 59:44, millest jõudsin siin juba varasemaltki hõigata. Eelmise kuu aeg paranes ca 3,5 minutit.

5 km rekordjooksu ei jõudnudki teha, seega jäi eelnevast kuust natuke madalam aeg 29:05. Seega kukkus ka 1 km aeg vastavalt Endomondole. Siiski panin ma ise enda jaoks kirja parima 1 km aja, mis oli 10 km jooksul viimase km aeg ehk 5:20.

Halvim keskmine pulss oli 189 bpm 5 km jooksul ühel õhtupoolikul naabrite juurest koju, parim 168 bpm 10 km jooksul, aga seal oli sees ka kõndimist.


Mõtisklen juba pikemat aega uute jooksukosside ostmisest, kuid ei suuda end kätte võtta. Mõtlen, et pigem kulutan praegused auklikuks, sest neil pole häda midagi ja raha kuluks ju ka mujale, või siis ei viitsi ma üldse sellesse teemasse süveneda.

Põnev katsetus oleks ka fivefingersitega (pildil), aga nüüd juba külmad ajad ukse all ja hea, kui jalad oleksid ikka päris soojas.

No comments:

Post a Comment