Wednesday, November 14, 2012

Vahepealsed trennid ja üleskutse piltnikele!

Olen üsna uimaseks jäänud, aga argielus on töid üsna palju ja siis vabal ajal enam kirjutada väga ei viitsi. Blogimine võiks olla ikka mõnus ajaviide, aga kui peab sundima mõtlema teemadele ja õigekirjale, siis aahh.. pigem lähen istun ja olen 9gagis ajutu :)

Pühapäeval tegin kiirkõndi ja sellest kirjutasin ka oma FBs. Ei hakka ümber jutustama, tsiteerin:
"Kiirkõnd. Esimene kilomeeter täitunud. Möödub ülihelikiirusel auto, signaali annab nagu oleks Donald Trumpi pulmas, võpatan. Auto peatub eemal ja tagurdab vänderdades minu poole.
"Mlsu jgvl bs lllb?" küsib akna alla lasknud Valujevi kadunud miniversioon. Pilk on tal looritatud ja sõber lükkab kõrvalt Lauaviina talle nina alla.
"Mida?" küsin vastu.
"MILLAL siit BUSS JÕGEVALE läheb?" küsib valevalujev tungivalt.
"Siit ei lähegi, Mäost läheb."
Ta sõber astub autost välja, juht ise ägestub. "MIS MÕTTES siit EI LÄHEGI??"
Ägestub ka kõrvalistuja, silman tagaistmel kihistavaid blondiine.
Kehitan õlgu ja jätkan oma teekonda, edastan info vajalikesse kohtadesse. Kuid iga auto, mis must täna mööda sõitis, sundis juba kaugustest kuuldes pikalt ja hirmunult selja taha vaatama, et äkki nüüd.. äkki nüüd enam nii sirgelt Donald Trumpi pulma ei sõideta. Ja see pilk, mis sel juhil silmas oli. See on kirjutatud kõigile neile silma, kes mingil ajahetkel kellegi "kogemata" on surnuks sõitnud."

Ühesõnaga on külateedel liiklemine endiselt ebanormaalne. Mis seals ikka..


Ja kõik piltnikud, pange oma mõnusad novembrikuu tabamused Aja Lehele (www.aleht.ee) teele!

Novembrinumbri parima lugejafoto autor oli Laura Toomesoo (pilt seenekesest Pärnu rannas). Kui aga sina oled tabanud naljaka, omapärase, erilise, huvitava või lihtsalt ilusa hetke, siis saada see: andrus@aleht.ee. Parim foto ilmub detsembrinumbris ja autor saab premeeritud 20 euroga!

Pilt võib olla tehtud ka välismaal, peaasi, et see sisaldaks endas mingit lugu ja oleks võimalik seda ka sõnades edasi anda. Iisi mani - pange klõpsud teele!

No comments:

Post a Comment