Monday, June 25, 2012

Ettepanekuid - millest kirjutada?

Vaatan korduvalt päevas oma blogi, aga mõtted on kinni, millest küll kirjutada. Samas mõtteid on mitmeid, aga viitsimist jällegi napib.
Kui kellelgi lugejaist on häid ideid või küsimusi, siis pange kommentaari ja üritan end tegudele ajada!

Trennirindel midagi uut pole. Üritan endiselt 3 korda nädalas end jooksuteele ajada. Viimasel ajal alla 10kildise jooksuga ei rahuldu. 5kildise ringi võtan ainult siis ette, kui tahan teha tugevat tempot ja parandada aega.

Unekooli võtsime nüüd ka ette, sest vahepeal äratas laps juba iga 15-45 minuti tagant öösel üles. Nüüd käib kussutus kella 3ni hommikul, siis saab süüa ärkamise peale. Kuna aga tirts armastab pärast söömist ikka tunni aja tagant end üles niheleda, siis peaks mõtlema kella 4ni ja 5ni kussutamise peale.
Kui vahepeal olin ööunede peale juba päris laip, siis kella kolmeni kussutamine (ehk siis mina magan, abikaasa kussutab) on toonud natuke sära juba ellu tagasi.

Mul on veel üles riputamata 2 püreesupi retsepti. Viimane kord jäi jutt, et mul käsil püreesupinädal. See oli muide küllalt edukas. Raudnaelana kinni löödud kaalunumber suutis kenasti väheke allapoole nihkuda ja seedimine oli tunduvalt parem. Sooltele puhkuseks soovitan kõigil üks püreesupinädal ette võtta.

Natuke mõtisklesin ka oma eesmärkide peale. Juuli lõpupoole ootab ees Paide minitriatlon, mida praegu enim ootan. Aga tahaks sel suvel läbida ka poolmaratoni. Selle plaanin iseendale korraldada. Ehk siis panen paika marsruudi, joogipunktid sõprade abil, õhtune söömaorgia ja saunatamine. Kui kellelgi huvi liituda, siis kommentaarium on märguanneteks vaba.

Lisaks panin end kirja Paide-Türi rahvajooksule, kus osalen siiski väiksemal distantsil. Tahaks lihtsalt võrrelda ennast praegu ja 2 aastat tagasi. Olen täiesti kindel, et teen endale ära.




No comments:

Post a Comment