Wednesday, January 19, 2011

186. päev, täis kõhuga ei tohi joosta

Täna keerdus kõik pea peale. Alustades sellest, et sain hommikul kell 10 ülimõnusat massaaži. Soovitan kuumalt Aare Uustali (http://www.virumaateataja.ee/261006/esileht/15034007.php). Pime massöör, imeliste kätega. Mudis selga, jalgu ja käsi kokku 70 minutit. Mingi jama pidi olema parema poolega seljas. Aga erinevalt mitmest spaa-massöörist, ei kuulnud ma kordagi juttu, et peaks tegema 10kordse seansi, et ehk siis hakkab päike pilve tagant paistma.

See on lausa häbitu, kui vähe ta oma suurepärase töö eest küsib, mitmed suurlinnade massöörid peidaksid seepeale oma silmi. Kohe esimene salong, mis silma jäi küsib nt 75minutilise üldmassaaži eest 750 eeki. Aare teeb tööd ka Tallinnas, paraku ei tea, kus. Aga peamiselt töötab ta oma kodukandis Järva-Jaanis.
Väike tasustamata, seejuures mitte varjatud, reklaam ka siis siinkohal.

Kui koju jõudsin lõpuks, siis olin ohtralt töölainel ning lõpuks ei viitsinud välja ronida. Kui aga end vägisi sundisin, siis tuli vend külla ning hakkasin süüa tegema. Lõpuks sõin kõhu täis ja mõtlesin, et no, kui nüüd ei lähe, siis on jama. Ehk siis lasin leiba luusse ca 30-45 minutit ja läksin ikkagi välja. VÄKK! Täis kõhuga on ütlemata rõve joosta. Kõõksusin teel nagu padakonn, vahe oli vaid selles, et mul oli helkurvest seljas.

Jalad tahtsid küll lipata alt ära, kohe väga tahtsid. Aga raske kõht surus maadligi.
Kuna mind piinatakse juba kolmandat päeva väikeste mahtudega, siis tuli rakendada ühe targa mehe ütlust - kui ei saa muuta olusid, tuleb muuta suhtumist. Ehk siis võtsin tänaselt nirult 25lt mindilt, mis võtta andis.
Siin ta on.
I km 6:09
II 5:45
Tundmatu ots edasi ja tagasi 1:08
III km 5:51
IV 5:57

AVG: 181 (ajame selle täna täis kõhu süüks).
TP autos istudes: 184/ 153/ 134. Taastus 1:53.

Koguaeg: 24:53. Tagasitulek siis 7 sekki kiirem. Km tempo ca 5:56. Lõppu veel mõned minutid jooksuharjutusi. Kogu moos. Homme vist siis jälle halli.

No comments:

Post a Comment