Wednesday, October 17, 2012

Elust-olust, bla-bla

Kuna mul on palju tõsiseid lugusid tallel, siis vahelduseks pläku-pläkut ka.
Ajad on läinud sips kiiremaks, sest ma astusin taas koolipinki. Küll mitte nii tõsiselt. Võtan osa fotokursustest, et natuke teadmisi täiendada ja järgnevad kuud veedan laupäevad Tallinnas tsillides. Suuri eesmärke pole ja tõsiseks piltnikuks ei plaani hakata. Aga vahelduse mõttes täitsa vahva ja kuna jumaldan inimeste pildistamist, siis teadmised mööda külgi maha ei jookse.

Klõps peresessioonilt, mis lapse vingu pärast lõppes portreesessiooniga. Its-its.
Kui omakorda kellelgi lugejaist on huvi fotograafia vastu, siis on teil suurepärane võimalus oma hea töö avaldamiseks siin. Otsige sealt staatuse uuendustest koht, kus kutsutakse üles oma pilte Aja Lehele saatma. Kuu parim tabamus pääseb ajalehte ja autor saab 20 eurot. Pole paha!

Toidust-trennist rääkides, siis jätkan veel oma kolme harjutuskorraga nädalas. Kui lapsehoidja vaid lubaks, siis saaks viimaks võtta ette 2x jooksu, 2x fitwalki.
Täna on kerge kõhuviirus kallal ja hommikul kaalusin 49,9 kg. Päris hull, arvestades seda, et eile hilisõhtul tekkis mul söömasööst, mis omakorda ka vist hommikuse kõhuvaevuse tõi.
Muidu üldplaanis järgin toidukava, magusaga pole siiani hullu pannud. Lisasin vaid rohkem süsivesikuid kavva, nagu kartul, pasta jms.

Spordiürituste suurhooaeg on justkui möödas. Soovitud võistlused on läbi ja järgmised alles kevadel. Andku taevased mulle motivatsiooni külm talv üle elada.

Mina ootan igatahes hirmsasti jõule juba ega jõua oodata, mil poodidesse tekivad jõulukaunistused ja jõulumuusika. See aitab aastavahetuseni vastu pidada.

Blogil on varsti 50 000 külastust täis ja lubasin vist siis kellegi jooksma minna. On huvi? :)

Kirjutage, kommenteerige, kritiseerige, kiitke! Hoiame ühendust!

2 comments:

  1. 50 000 on arvestatavalt suur number. Ju siis on hea blogi, mis nii palju lugejaid toob :)

    ReplyDelete