Wednesday, October 10, 2012

Retsept: leiva-kanakotletid

Tänane lõunasöök tuli küll süsivesikuterikas, kuid siiski mitte niivõrd kui muidu tüüpilised kotletid on.

Koostis:
2 viilu leiba
natuke maitsestamata jogurtit
1 muna
300 g kanahakkliha
1 suurem sibul
paneerimiseks maisihelbed
maitseained



Tee nii: jäta leivad 10ks minutiks maitsestamata jogurtiga seisma ja purusta need seejärel kahvliga. Lisa muna, hakkliha ja maitseained. Mina lõikasin sisse ka värsket tilli. Sega lõpuks sisse ka tükeldatud sibul.

Uhmerda maisihelbed peeneks ja paneeri kotletid selle sees. Prae õlita pannil, madalal kuumusel.

Serveerisin koos praekapsa ja keedukartulitega. Kõht sai korralikult täis!

No comments:

Post a Comment